...............................................................................................................................

PENEMUAN AJAIB!!! MAHASISWA MASIH BELUM PANDAI MENGEJA??????

Assalamualaikum..


TB kembali untuk berkongsi di ruangan sempit ini satu penemuan ajaib...
Apa yang ajaib ingin TB kongsikan disini ialah berkaitan entry TB sebelum ini mengenai PESTA TIDUR ATAS JALAN <--- (klik sini) yg telah berlaku..


Alhamdulillah..
Tiada kejadian seperti itu berlaku lagi...
Namun ada kejadian lain pula yang berlaku yang mana menggambarkan betapa "TINGGI"nya tahap keintelektualan pelajar yang menggelarkan diri mereka pro-Mahasiswa..ini akan TB ceritakan kemudian..


Terlebih dahulu ingin TB kongsikan adalah mengenai memorandum yang ingin mereka serahkan..
Senang cerita tgk je la gambar ni...



Emm...takkan dah masuk u pon masih tak reti nak mengeja kot??hehehehehe...
Ada lagi yang tak kena dengan diorang ni...
Nak hantar memorandum tu pon, lain kali check la dah sign ke belum..make sure benda tu dah sign, baru la hantar..profesional la sikit..tak ke malu kena tegur nanti..hahaha...
Tak percaya??try tgk video bawah ni..


Hahahaha..kan TB dah cakap..dah masuk u pon tak pandai lagi nak buat dan serah memorandom..
Ajaib tak??tgk la geng bijak pandai rasa diri serba tahu nih buat pandai2 sendiri..nampak sangat la macam tak  prepare langsung..main redah je..GUNAKAN HAK BERFIKIR SEBELUM HAK BERSUARA la derrr..

Dan lagi disini ingin juga TB kongsikan satu tuntutan yang menarik minat TB..
Tuntutan itu adalah : Bebaskan Kampus dari campur tangan Politik Luar..
Tapi try tengok gambar kat bawah ni..


tuntutan ketiga


nampak yang dibulatkan itu??


tengok betul2..


tengok lagi..siap senyum tu..


sama tak???bukan pelanduk dua serupa...


Dah tgk??TB nak komen sket je..NAMPAK SANGAT NIPUNYE!!!..hehehe..
Sekurang-kurangnya apa yang dituntut tuh mesti la SELARI dengan APA YG DIBUAT..
Cakap taknak parti politik masuk campur..abes tu siap bawak AMK N9...Apa cerita..


Then ada lagi..mungkin pasal dekat KPT tu xde pagar nak panjat dan goncang..serta mungkin hari masih siang..mereka terpaksa membatalkan hasrat untuk tidur di atas jalan raya(cara menunjukkan tahap genius mereka) dan menggantikan dengan aktiviti lain..boleh tgk gambar bawah ni atau terus lawat jiran kampung sebelah TB -------> klik sini 


memorandom + batu nesan = memonesan?????

Emm...agak-agak la kan ,diorang nih memang suka dengan kubur,batu nesan,mayat...bagus la kalau selalu ingat mati..tapi jangan la sampai nak jadikan simbolik kepada sesuatu , perkara yang berkenaan ajal maut pon nak di manipulasikan..


Akhir kata , ingin TB kongsikan sesuatu..


BIARLAH MEREKA BEREBUT KEBULAN DAN BINTANG..
KAMI DI SINI TERUS BERBAKTI PADA BUMI..


PS : selalu jugak typo..tapi bukanlah bila urusan rasmi..tapi typo dalam ruangan sempit ni je.. :)

2 comments:

norelle said...

oh padan la SMM dpt chance berucap kt majlis kt n sembilan semalam! u scratch my back i scratch urs hahah..

Ahmad Shukri Mokhtar said...

yg beberapa kerat bodoh tak boleh diajar, cerdik tak boleh diikut adalah produk tak bernilai (bukan tiada ternilai) adalah duplikasi atau bahan cetakan mereka yg mempunyai nama dalam politik pembangkang yg jelas tidak mampu berfikir dgn baik tetapi kuat bersuara - tong kosong. Masa depan suatu negara itu bergantung kepada usia muda seseorang itu, ke mana arah tujunya. Soalan bocor mungkar nangkir pun adalah apa yg kau lakukan pada usia mudamu?
Kegiatan subversif septi ini seharusnya dikawal dgn membawa mereka kembali menggunakan akal fikiran melebihi guna tenaga tulang 4 kerat, kerana tenaga pasti akan berkurang bila usia meningkat tetapi fikiran pasti bertambah baik jika benar2 digunakan kpada kebaikan..

Post a Comment